Kies voor Callaway golfballen bedrukt met uw logo
Kies voor Callaway golfballen bedrukt met uw logo
Kies voor Srixon golfballen bedrukt met uw logo
Kies voor Pinnacle golfballen bedrukt met uw logo
Kies voor Wilson golfballen bedrukt met uw logo
Kies voor Bridgestone golfballen bedrukt met uw logo

Golfballen bedrukken bij de specialist. Profore Golf & Business is sinds 1993 gespecialiseerd in bedrukte golfballen in kleine oplages én grotere oplages tegen een betaalbare prijs. Wij bedrukken uw golfballen vanaf 36 stuks, met tekst, logo of zelfs foto. Door onze nauwe samenwerking met gerenommeerde fabrikanten van golfballen zoals Titleist, Callaway, Wilson Staff, Srixon en Bridgestone heeft u altijd de nieuwste en beste golfballen met bedrukking.

 

Start hier met het bedrukken van golfballen: klik op het logo van uw favoriete merk voor alle leverbare golfballen voor bedrukking!

Alle golfballen worden professioneel bedrukt met de modernste druktechnieken, zodat u altijd een heldere en duidelijke weergave van uw logo op de golfbal terugziet.

Mogelijkheden bedrukte golfballen...

De golfballen worden altijd bedrukt in de hoogst haalbare kwaliteit. Alle bedrukkingen op golfballen zijn zeer scherp. Omdat de gebruikte inkten optimaal hechten aan de coating is een lange levensduur geen probleem. De beschermlaag van de golfballen zorgt ervoor dat onze bedrukte golfballen lang mee zullen gaan. Uw logo of afbeeldingen worden in pantone kleuren gedrukt, zodat uw huisstijlkleuren altijd exact gereproduceerd worden. Foto’s worden in cmyk geprint, op basis van de door u aangeleverde foto’s of illustraties. Denk voor de gelegenheid bijvoorbeeld aan een verjaardag, jubileum of afscheid van een gewaardeerde collega. Golfballen kunnen ook vaak dubbelzijdig bedrukt worden.

Laat ons uw logo of bedrijfsnaam op een golfbal drukken Laat twee logo's op een golfbal drukken Laat uw logo en naam op een golfbal drukken
Golfballen bedrukken met uw logo op één positie...

Lees meer
Golfballen bedrukken met twee logo's aan twee zijden...

Lees meer
Golfballen bedrukken met uw logo en een tekst...

Lees meer

golfballen bedrukken in kleine oplages

Al vanaf 36 stuks kunnen golfballen van een topmerk als Titleist bedrukt worden met uw eigen tekst. In een standaard lettertype en een aantal standaard kleuren (rood, blauw, groen of zwart). Vanaf 144 stuks worden de golfballen van verschillende topmerken (Titleist, Callaway, Wilson Staff, Srixon en Bridgestone) bedrukt tot en met full-colour. Het formaat van de bedrukking varieert per fabrikant van 21 tot 28 mm. Wij adviseren graag hoe uw eigen logo het beste gedrukt kan worden op de merkgolfballen van uw keuze. Bel 033-4337832 of mail: offerte@profore.com

 

Onderstaand een selectie uit de complete collectie golfballen die wij met uw logo of tekst kunnen bedrukken. Staat uw favoriete merk of type golfbal er niet bij? Neem contact op via 033-433 78 32 of offerte@profore.com Er is altijd meer mogelijk dan u wellicht denkt...

Kies uw favoriete merk golfballen

Titleist Golf logo
Bridgestone Golf logo
Pinnacle Golf logo
TaylorMade Golf logo
Wilson Golf logo
Callaway Golf logo
Nassaugolf logo

zocht u op: Golfballen bedrukken...?

Zoek op internet naar ‘golfballen bedrukken’ en u zult diverse leveranciers en distributeurs vinden die bedrukte golfballen aanbieden. Maar wat is nu de beste keuze voor het laten bedrukken van golfballen? Welke druktechniek geeft het beste resultaat? Gaat de opdruk wel lang genoeg mee? En is de goedkoopste oplossing ook de beste?

Profore is in 1993 als een van de eersten begonnen met het zelf bedrukken van golfballen. In Nederland, met een eigen drukkerij voor het bedrukken van golfballen van alle bekende topmerken. In de beginjaren werden vooral merken als Top-Flite, Dunlop en Maxfli veel verkocht en in eigen huis bedrukt. Voor elke golfbal van elk merk werd de optimale manier van bedrukken uitgevonden door de vakkundige drukkers van Profore. Tampondruk (padprinting) was en is nog altijd de druktechniek die de beste en scherpste resultaten oplevert. De merkenlogo’s en nummering op uw golfballen worden tenslotte in de fabrieken van de verschillende merken ook in deze druktechniek op alle golfballen aangebracht. Voordeel van tampondruk is dat de gebruikte inkten zich optimaal hechten aan de ondergrond en daardoor zeer lang mee zullen gaan. Inmiddels zijn de drukkers zo ver dat ze tot wel 5 kleuren sluitend en haarscherp op een golfbal kunnen bedrukken.

 

De basis van een scherpe afdruk is een vector-bestand, dat altijd superscherp gereproduceerd wordt. Elke drukgang weer. Pantone kleuren (ook wel PMS-kleuren) garanderen bij elke opdracht dezelfde, juiste kleur op uw golfballen, vooral bij meerdere herhalingsopdrachten voor het bedrukken van hetzelfde drukbeeld.

 

Nu zijn de meestverkochte golfballen met opdruk vooral van Titleist, Callaway, Pinnacle Golf en Wilson. Ook de golfballen van topmerken als TaylorMade, Bridgestone en Srixon zijn veelgevraagd. Elk golfseizoen komen de diverse merken weer met nieuwe, verbeterde varianten van golfbal modellen en types. Vraag altijd naar het nieuwste type golfbal van het golfmerk van uw keuze.

Uiteraard krijgt u bij Profore altijd de nieuwste modellen golfballen met bedrukking.

Meer dan gepersonaliseerde golfballen!

golfballen doosjes

Dé manier om deelnemers aan een golfdag of evenement in te pakken. Presenteer uw eigen golfballen in een fraai golfbaldoosje met bedrukking van uw logo, foto's en bedrijfsinformatie. Vanaf 50 stuks...

Lees Meer

Kado verpakkingen

Combinatie van golfartikelen in een opvallende gift set. Bijvoorbeeld een doosje met golfballen, tees, balmarkers en een pitchfork of potloodje. Maar bijvoorbeeld ook een handige koker met golfballen, een handdoekje en tees.

Lees Meer

over bedrukking...

Geef bij de aanlevering van digitale bestanden ook de PMS (Pantone) code(s) van de kleur(en) van het logo op. Met deze gegevens wordt een digitale proef opgemaakt die vooraf ter goedkeuring aan u wordt verstuurd.

Lees Meer

bedrukte golfballen kopen:

Is golfballen bedrukken duurder dan golfballen printen?

 

Voor het bedrukken van golfballen in tampondruk moeten zgn. clichees of drukplaten gemaakt worden. Per kleur, dus dat vraagt een ‘eenmalige investering’ in drukvoorbereiding en materiaal. Deze kosten worden bij ons netto doorberekend. Bij een nabestelling van golfballen van hetzelfde drukbeeld worden deze kosten niet nog eens berekend omdat de benodigde clichees en bestanden bewaard zijn. In sommige gevallen gelden slechts de kosten voor het instellen van de drukmachines, of worden er helemaal geen extra kosten berekend.

 

Golfballen printen met UV inkjet printers

 

Het digitaal bedrukken van golfballen heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. Voor een relatief laag bedrag kan iedereen nu een UV-inkjet printer bestellen in China, een speciale mal voor golfballen laten maken en een online drukkerij voor golfballen beginnen. In het Verre Oosten zijn vaak goedkope golfballen te bestellen, men maakt daar op verzoek zelfs een mooi eigen verpakking om de golfballen te presenteren. Maar vraag u af: u wilt uw onderneming positioneren als de beste in uw branche. Associeert u zich liever met een topmerk in de golfbranche of een ‘onbekend’ merk als Vice Golf, Redline of Nassau Golf uit het Verre Oosten?

 

Het digitaal printen van golfballen in kleine oplages is best geschikt voor een eenmalige gelegenheid als een verjaardag, carnaval, vaderdag, moederdag of trouwdag. De kwaliteit van de opdruk benadert heel soms die van tampondruk, maar blijft altijd beperkt door pixels, resolutie en hoeveelheid drukinkt. Niet alle golfballen van topmerken laten zich zo eenvoudig digitaal bedrukken. Onze ervaring leert dat golfballen van de meeste golfmerken juist uitsluitend dmv tampondruk bedrukt kunnen worden (o.a. door de gebruikte coatings op de golfballen).

 

Als u een toernooi organiseert of een bedrijfsgolfdag heeft u zeker golfballen in een wat grotere oplage nodig, meestal uitgaande van 3 golfballen per deelnemer. Er wordt ook vaak een extra glanzende coating op de golfbal geprint, om de mindere kwaliteit van de inkjetprinter te maskeren. Toegegeven: de snelheid van golfballen bedrukken met een inkjet-printer is niet te evenaren door het conventioneel bedrukken van golfballen in een techniek als tampondruk. Maar de levensduur van de opdruk is veelal korter. En u wilt toch de langst mogelijke exposure op en rond de golfbaan? (lost and found is een niet te onderschatten effect van de meermalige exposure van uw bedrijfslogo!). Daarom bieden wij het digitaal bedrukken van golfballen vooralsnog niet aan op onze website.

 

Bedrukking exact volgens uw wensen

 

Natuurlijk kunt u een online editor gebruiken om een afbeelding te kiezen en daar een eigen tekst onder te plaatsen. Uw golfballen worden dan digitaal geprint, ongeacht de vervorming of mindere kwaliteit van de gekozen foto of tekst. Om uw logo of bedrijfsnaam zo optimaal mogelijk te presenteren op uw bedrukte golfballen beoordelen wij persoonlijk elk aangeleverd logo. En adviseren u voor de beste reproductie van het drukbeeld. Soms is het beter om een vignet aan de voorzijde van de golfbal te drukken, en de bedrijfsnaam aan de andere zijde. Of stellen wij voor het aantal pms-kleuren aan te passen voor de beste bedrukking op de golfballen. De beschikbare drukformaten verschillen per drukkerij van de fabrikant van golfballen, wij adviseren altijd de best mogelijke manier om uw eigen golfballen te bedrukken.

 

Stuur ons uw logo en wij maken daarmee graag een digitaal bedrukkingsvoorstel voor uw eigen bedrukte golfballen!

 

Levertijd van bedrukte golfballen

 

De levertijd van bedrukte golfballen verschilt per merk. Omdat de golfballen van uw keuze worden bedrukt bij de in-house drukkerij van het gekozen merk. Over het algemeen moet u rekenen op een levertijd van 10 tot 15 werkdagen vanaf het moment dat u de digitale drukproef goedgekeurd heeft. Bij een herhalingsopdracht, met een ongewijzigd drukbeeld, is de levertijd in veel gevallen korter. Informeer naar de levertijd bij uw aanvraag: 033-433 78 32 of offerte@profore.com

 

Waarom bedrukte golfballen kopen bij Profore?

 

Sinds 1993 hebben wij ervaring met het bedrukken van golfballen in onze eigen drukkerij. Wij mochten in de loop der jaren vele golfballen bedrukken in kleine en grote oplages voor klanten als Shell Nederland, Akzo Nobel, Philips, Stad Rotterdam Verzekeringen, PinkRoccade, Wegener Uitgeverijen, Burggolf, Fortis, Lexence Advocaten & Notarissen, ABN Amro, PwC, Feyenoord Rotterdam en vele andere grote en kleine ondernemingen en organisaties in Nederland én België. Inmiddels kiezen vele organisaties ervoor om hun promotionele golfballen en relatiegeschenken te laten verzorgen door Profore.

 

Cadeauverpakkingen voor golfballen

 

Voor een nog betere eerste indruk bij uw relaties kunt u de voor u bedrukte golfballen laten verpakken in een ruim assortiment cadeauverpakkingen en giftboxes. Combineer de golfballen met uw logo bijvoorbeeld met een geborduurde golfhanddoek of een auto open Flix pitchfork. Alle artikelen in uw cadeauverpakking worden geleverd in een bijpassende kleur en voorzien van uw logo of boodschap in uw eigen kleuren.

 

Voor het optimaal presenteren van uw organisatie, bedrijf of evenement adviseren wij graag onze in full-colour bedrukte golfbaldoosjes. Voor 3 golfballen, met een origineel ontwerp dat geheel aansluit bij uw huisstijl of promotionele boodschap. Stuur ons uw logo en wij maken graag een origineel ontwerp voor deze golfbalverpakking. Bedrukking met uw logo, bedrijfsnaam, foto's van uw producten, bedrijfspand en vermelding van adres en websites. Onze professionele ontwerpers maken graag een origineel design voor uw eigen golfbalverpakking!

 

Uw golfballen toch nog niet gevonden?

Op zoek naar een specifiek merk of type golfballen, dat niet op de site staat? Neem contact op met ons team, we kunnen u vast en zeker verder helpen!

Contact opnemen

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en promotiemateriaal voor clubs, bedrijfsgolfdagen en toernooien.

Lees meer

Contact

T +31 (0) 33 433 78 32

E offerte@profore.com

Musholm 115,

Hoofddorp, NL-2133 HR
(bezoek op afspraak)

© Copyright 1993-2021 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer

Golfballen bedrukken bij de specialist. Profore Golf & Business is sinds 1993 gespecialiseerd in bedrukte golfballen in kleine oplages én grotere oplages tegen een betaalbare prijs. Wij bedrukken uw golfballen vanaf 36 stuks, met tekst, logo of zelfs foto. Door onze nauwe samenwerking met gerenommeerde fabrikanten van golfballen zoals Titleist, Callaway, Wilson Staff, Srixon en Bridgestone heeft u altijd de nieuwste en beste golfballen met bedrukking.

Start hier met het bedrukken van golfballen: klik op het logo van uw favoriete merk voor alle leverbare golfballen voor bedrukking!

Alle golfballen worden professioneel bedrukt met de modernste druktechnieken, zodat u altijd een heldere en duidelijke weergave van uw logo op de golfbal terugziet.

Laat ons uw logo of bedrijfsnaam op een golfbal drukken Laat twee logo's op een golfbal drukken Laat uw logo en naam op een golfbal drukken

Pinnacle Soft golfbal met een doosje
Srixon Softfeel golfbal met een doosje
Calaway Chrome Soft golfbal met een doosje
Titleist AVX golfbal met een doosje

Laat ons uw logo of bedrijfsnaam op een golfbal drukken
Laat twee logo's op een golfbal drukken
Laat uw logo en naam op een golfbal drukken

Pinnacle Soft golfbal met een doosje
Calaway Chrome Soft golfbal met een doosje
Srixon Softfeel golfbal met een doosje
Titleist AVX golfbal met een doosje
Titleist Golf logo Bridgestone Golf logo
Pinnacle Golf logo
TaylorMade Golf logo Wilson Golf logo
Callaway Golf logo Nassaugolf logo

Laat ons uw logo of bedrijfsnaam op een golfbal drukken Laat twee logo's op een golfbal drukken Laat uw logo en naam op een golfbal drukken

Pinnacle Soft golfbal met een doosje
Calaway Chrome Soft golfbal met een doosje
Srixon Softfeel golfbal met een doosje
Titleist AVX golfbal met een doosje

Pinnacle Soft golfbal met een doosje
Calaway Chrome Soft golfbal met een doosje
Srixon Softfeel golfbal met een doosje
Titleist AVX golfbal met een doosje