Home > Golfballen > Bedrukking

Golfballen laten Bedrukken?

Meer informatie over de mogelijkheden...

Uw logo op één positie...

Twee logo's aan twee kanten...

Uw logo & een tekst...

Uw logo wordt aan 1 zijde van de golfbal bedrukt tot wel 5 pms-kleuren. Zelfs een opdruk in full-colour is mogelijk!

Alle golfballen worden door middel van tampondruk voorzien van de bedrukking. Met de speciale 2-componenten inkten zorgt dit voor een optimale slijtvastheid. Zodat uw logo meerdere rondes op de golfbaan zal 'overleven'.

 

De exacte positie van de opdruk op de golfbal kan per merk verschillen.

Combineer het printen van twee logo's of tekst op één golfbal! Handig om uw eigen internet-adres te vermelden, of een extra logo of een illustratie.

 

De tweede bedrukking is uiteraard ook in meerdere pms-kleuren mogelijk, tot full color.

Uw logo wordt aan 1 zijde van de golfbal bedrukt. Uw eigen tekst wordt aan keerzijde van de golfbal bedrukt in een standaard lettertype, in een standaard-kleur. Handig om uw internet-adres te vermelden, een tekst of een persoonsnaam.

 

• Minimaal 12 dozijn (144 golfballen)
• Logo opdruk t/m 5 pantone kleuren

• Tekstbedrukking max. 17 tekens per regel, tot 3 regels in hoofdletters

• Tekst-kleuren: zwart, blauw, rood of groen

Drukformaten op golfballen

Golfballen bedrukken met een rechthoekig logo?

Golfballen bedrukken met een vierkant logo?

Golfballen bedrukken met een cirkelvormig logo?

Voor het drukken van een rechthoekig logo (of tekst) moet u rekening houden met een maximaal formaat van ca. 30 x 10 mm (kan per golfbalmerk verschillen).

 

Heeft u een vierkant logo (of tekst)? Houdt u dan rekening met een maximaal formaat van ca. 20 x 20 mm (kan per golfbalmerk verschillen).

 

Bij het bedrukken van een rond logo (of tekst) moet u rekening houden met een diameter van maximaal  ca. 25 mm (kan per golfbalmerk verschillen).

 

  Voordat wij de golfballen gaan bedrukken met uw logo ontvangt u altijd een digitale proef ter beoordeling/akkoord van het drukformaat.

...PMS-Kleuren of full-color?

Voor het bedrukken van relatiegeschenken in zeefdruk of tampondruk wordt het Pantone Matching Systeem (PMS) gebruikt. In dit systeem heeft elke kleur een nummer. Zodat elke drukker, waar dan ook, drukinkten in exact dezelfde kleur zal reproduceren.

 

Indien bekend ontvangen wij graag de gewenste pms-kleurnummers van het logo bij de aanlevering van uw logo. Mocht het zo zijn dat er geen pms-nummers bekend zijn zullen wij de kleuren van het aangeleverde bestand zo dicht mogelijk benaderen.

 

Bij digitale full-colour bedrukking zullen de kleuren uit uw bestand overgenomen worden. Bij deze techniek is een exacte reproductie van pms-kleuren echter niet gegarandeerd.

Aanleveren van uw logo...

Bij voorkeur ontvangen wij een vectorbestand zoals Ai-EPS, SVG of PDF.

 

Bitmapbestanden als JPG, PSD of GIF met een minimale resolutie van 300 dpi. Let op: bij vergroting kan verlies van kwaliteit/scherpte optreden.

 

Vectorbestanden kunnen zonder verlies van kwaliteit vergroot of verkleind worden. Teksten in deze bestanden dienen te worden omgezet naar lettercontouren (outlines).

Hoe lang duurt het bedrukken van golfballen?

De levertijd van logo golfballen...

De levertijd voor golfballen met een logo is afhankelijk van het merk, maar normaalgesproken tussen de 6 en 15 werkdagen. Vanaf uw akkoord op de vooraf geleverde digitale drukproef.

Voor golf-gifts gelden per artikel andere levertijden. In de meeste gevallen is de levertijd ca. 10 werkdagen. Spoedleveringen mogelijk, in overleg.

Onze complete collectie golfballen

Profore levert en bedrukt golfballen van alle bekende topmerken, kies uw type golfbal en vraag een offerte voor uw organisatie aan:

alle golfballen

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en promotiemateriaal voor clubs, bedrijfsgolfdagen en toernooien.

Lees meer

Contact

T +31 (0) 33 433 78 32

E offerte@profore.com

Musholm 115,

Hoofddorp, NL-2133 HR
(bezoek op afspraak)

© Copyright 1993-2021 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer

Hoe lang duurt het bedrukken van golfballen?
Hoe lang duurt het bedrukken van golfballen?