Home > Bag Tags > Opties > Persoonlijk

voor elke speler een persoonlijke bag tag!

Elke bagtag kan worden voorzien van de individuele naam of zelfs pasfoto van uw leden. Wij drukken deze onuitwisbaar op de tassenlabel, Golfers en sporters zullen hun tas met nog meer trots dragen, als hun eigen naam er aan hangt...

 

Met de full-colour bedrukking die aan beide zijden inclusief is, kunt u bijvoorbeeld aan de 2e zijde een sponsor plaatsen (die voor de bag tags betaalt). Of informatie over de club etiquette, contactgevens van de vereniging of voor het reserveren van een starttijd. Allemaal te personaliseren met naam en/of lidcode.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden: 0252-22 58 03 / sales@profore.com

"Print bijvoorbeeld aan de tweede zijde van de bagtag een sponsor logo"

Kent u alle leden van uw vereniging persoonlijk?

 

Van diverse golfclubs en golfbaan-exploitanten horen wij dat het onbevoegd spelen op hun golfbaan een regelmatig terugkerend probleem is. Leden lenen hun bag tag uit, oud-leden duiken toch nog op en lopen de wel betalende leden in de weg. Dit is vaak een bron van irritatie en ongenoegen...

 

INDIVIDUEEL GEPERSONALISEERD

 

Onze op maat gemaakte membership bag tags maken wij al bij productie persoonlijk. Wij printen de naam, lidnummer en zelfs pasfoto van uw betalende leden onuitwisbaar op de bag tag. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de bag tag te voorzien van een zelfklevende jaar-insert, bedrukt met de lopende jaar-aanduiding. In een opvallende kleurstelling.

 

Op deze manier wordt elke golftas op uw golfbaan gepersonaliseerd, en is door de marshalls eenvoudiger te zien met wie men te maken heeft.

 

BEDRUKKING IN FULL-COLOUR

 

Om de identiteit van uw vereniging te benadrukken kunnen de bag tags bedrukt worden met foto’s van uw golfbaan. Het clubhuis, één of meerdere sponsorlogo en website-adressen.

 

Profiteer van de lage prijs per stuk van een grotere oplage. Als u gedurende het golfseizoen nieuwe leden bij uw club verwelkomt, bestelt u eenvoudig een nieuwe gepersonaliseerde bag tag voor hen, tegen de prijs per stuk van de eerste opdracht.

 

GRATIS BEDRUKKINGSVOORSTEL EN PROEFMODEL

 

Zullen wij voor u ook een persoonlijk een proefmodel maken? Bedrukt met het logo van uw vereniging en foto’s van uw keuze. Zodat u de kwaliteit en uitstraling van dit unieke product goed kunt beoordelen. Uiteraard sturen wij u deze toe zonder verdere verplichtingen.

Stuur ons uw foto's en logo (in vectorformaat) en vertel ons uw wensen, dan maken wij daarmee een gratis ontwerp voor uw eigen tassenlabel!

 

nu aanvragen

vraag uw gratis ontwerp aan:

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en promotiemateriaal voor clubs, bedrijfsgolfdagen en toernooien.

Lees meer

Contact

T +31 (0) 33 433 78 32

E offerte@profore.com

Musholm 115,

Hoofddorp, NL-2133 HR
(bezoek op afspraak)

© Copyright 1993-2021 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer