Home > Bag Tags > Opties > Pasfoto's

een pasfoto maakt het een echt persoonlijke bag tag!

Als u voor elke lidmaatschapscategorie een gepersonaliseerde bag tag wilt inzetten, hoeft u niet per categorie een bestelling te plaatsen. U kunt zoveel kleurwissels toepassen als u wilt, binnen één oplage.

Bijvoorbeeld:
Als u 500 bedrukte golf bag tags bestelt, kunt u deze oplage splitsen in 200 'volledig lidmaatschap' labels, 200 'Par 3 lidmaatschap' labels en 100 'Oefenlid' labels. Zonder extra kosten!

 

Met de full-colour bedrukking die aan beide zijden inclusief is, kunt u bijvoorbeeld aan de 2e zijde een sponsor plaatsen (die voor de bag tags betaalt). Of informatie over de club etiquette, contactgevens voor het reserveren van een starttijd. Allemaal te personaliseren met naam en/of lidcode.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden: 0252-22 58 03 / sales@profore.com

Stuur ons uw foto's en logo (in vectorformaat) en vertel ons uw wensen, dan maken wij daarmee een gratis ontwerp voor uw eigen tassenlabel!

 

nu aanvragen

vraag uw gratis ontwerp aan:

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en promotiemateriaal voor clubs, bedrijfsgolfdagen en toernooien.

Lees meer

Contact

T +31 (0) 33 433 78 32

E offerte@profore.com

Musholm 115,

Hoofddorp, NL-2133 HR
(bezoek op afspraak)

© Copyright 1993-2021 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer