Home > Bag Tags > Opties > Nummeren

per stuk een opvolgend nummer op de bag tag!

Als u liever geen individuele naam op de bag tag wilt printen, zodat u de bag tags kunt hergebruiken voor bijvoorbeeld nieuwe leden. Binnen één oplage kunnen we diverse categorieën van opeenvolgende nummers voorzien.

Bijvoorbeeld:
Als u 500 bedrukte golf bag tags bestelt, kunt u deze oplage splitsen in 200 groene labels genummerd van 001 t/m 200, 200 oranje labels genummerd van 401 t/m 600 en 100 gele labels genummerd van 801 t/m 900. Zonder extra kosten!

 

Met de full-colour bedrukking die aan beide zijden inclusief is, kunt u bijvoorbeeld aan de 2e zijde een sponsor plaatsen (die voor de bag tags betaalt). Of informatie over de club etiquette, contactgevens voor het reserveren van een starttijd. Allemaal te personaliseren met naam en/of lidcode.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden: 0252-22 58 03 / sales@profore.com

"Bedrukken met opvolgende nummering per  categorie of voor teams"

INDIVIDUEEL GEPERSONALISEERD

 

Onze op maat gemaakte membership bag tags maken wij al bij productie persoonlijk. Wij printen de naam, lidnummer en zelfs pasfoto van uw betalende leden onuitwisbaar op de bag tag. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de bag tag te voorzien van een zelfklevende jaar-insert, bedrukt met de lopende jaar-aanduiding. In een opvallende kleurstelling.

 

Op deze manier wordt elke golftas op uw golfbaan gepersonaliseerd, en is door de marshalls eenvoudiger te zien met wie men te maken heeft.

 

BEDRUKKING IN FULL-COLOUR

 

Om de identiteit van uw vereniging te benadrukken kunnen de bag tags bedrukt worden met foto’s van uw golfbaan. Het clubhuis, één of meerdere sponsorlogo en website-adressen.

 

Profiteer van de lage prijs per stuk van een grotere oplage. Als u gedurende het golfseizoen nieuwe leden bij uw club verwelkomt, bestelt u eenvoudig een nieuwe gepersonaliseerde bag tag voor hen, tegen de prijs per stuk van de eerste opdracht.

 

GRATIS BEDRUKKINGSVOORSTEL EN PROEFMODEL

 

Zullen wij voor u ook een persoonlijk een proefmodel maken? Bedrukt met het logo van uw vereniging en foto’s van uw keuze. Zodat u de kwaliteit en uitstraling van dit unieke product goed kunt beoordelen. Uiteraard sturen wij u deze toe zonder verdere verplichtingen.

Stuur ons uw foto's en logo (in vectorformaat) en vertel ons uw wensen, dan maken wij daarmee een gratis ontwerp voor uw eigen tassenlabel!

 

nu aanvragen

vraag uw gratis ontwerp aan:

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en promotiemateriaal voor clubs, bedrijfsgolfdagen en toernooien.

Lees meer

Contact

T +31 (0) 33 433 78 32

E offerte@profore.com

Musholm 115,

Hoofddorp, NL-2133 HR
(bezoek op afspraak)

© Copyright 1993-2021 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer